Water, gas en riolering

Hulshorst Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van water, gas en riolering.
Indien wenselijk komen wij de situatie ter plaatse bekijken, overleggen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Riool
Zowel de aanleg als het onderhoud van diverse rioleringssystemen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenriolering alsmede voor de afvoer van hemelwater. Wij voeren diverse herstelwerkzaamheden uit en in het geval van achterstallig onderhoud of sterk verouderde afvoer kunnen wij de complete riolering vervangen.

Water
Water is een eerste levensbehoefte. Het belangrijkste is dat uw drinkwater fris en veilig uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Niet alleen leggen wij uw waterleidingwerkzaamheden aan, ook lossen wij uw problemen met bestaande waterleidingen op. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van water, van een nieuwe keukenkraan of lekkende douchekop tot het vervangen van uw complete warm- en koud waterinstallatie.

Gas
Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van centrale verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, heteluchtverwarming en keukenaansluitingen. Wilt u een nieuwe gasleiding of uw bestaande gasleiding verlegd hebben, dan voeren wij dit graag voor u uit. Vertrouwd u de bestaande gasleiding niet meer? Dan kunnen wij die voor u controleren en zo nodig verbeteren of vervangen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd.