Zonnepanelen

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie.

Eén enkel zonnepaneel levert jaarlijks ongeveer 285 kWH aan stroom op. Hoeveel energie u precies met één zonnepaneel kunt opwekken, is afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort dak dat u heeft, de hellingsgraad en de oppervlakte van het dak, en de oriëntatie op de zon.

Zonnepanelen verhogen tevens direct de waarde van uw huis. Uw woning krijgt namelijk een beter energielabel. Hoe energiezuiniger de woning, hoe aantrekkelijker voor eventuele toekomstige kopers. Dit zorgt namelijk automatisch voor lagere maandlasten. Daarnaast hebben de panelen een levensduur van gemiddeld 25 jaar en bestaat er dus een grote kans dat eventuele toekomstige bewoners nog een lange tijd kunnen profiteren van de zonnepanelen.

Twijfelt u nog over het aanschaffen van zonnepanelen? Bedenk dat het investeren van uw spaargeld in zonnepanelen u aanzienlijk meer winst zal opleveren dan de rente van uw spaarrekening.